930 x122 grota rece

accident

    UPDATE: ACCIDENT, BĂRBAT ÎNCARCERAT

    UPDATE (ORA 10): Bărbatul transportat la spital, originar din Băiculești, este unul dintre șoferii autoturismelor implicate în accident. Bătrânul ar fi vinovat de producerea accidentului.

    Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

    ”Bărbatul conducea un Logan. A ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate unui autoturism, care se deplasa regulamentar pe DN 7C. Loganul a intrat în coliziune cu acest autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Valea Iașului”, ne precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

    Șoferul din Valea Iașului nu consumase alcool, iar șoferul Logan-ului nu a putut fi testat. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

    Citiți și: Accident grav, cu trei victime, în Argeș! Intervenție în forță

    UPDATE (ORA 9:30): Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, a fost descarcerat. Va fi transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

    Acum: Accident, bărbat încarcerat. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, pe raza comunei Băiculești.

    Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un autoturism s-a răsturnat, un bărbat fiind rănit. Victima este încarcerată, dar conștientă, potrivit sursei citate.

    La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD. Traficul în zonă se desfășoară pe un fir, alternativ, ne precizează Poliția argeșeană. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3