Donaris 930 x 122

accident

(UPDATE) ACCIDENT CU MAȘINĂ FUNERARĂ

(UPDATE ORA 11:15): Pentru că șoferul acesteia nu ar fi păstrat o distanță regulamentară în mers, autoutilitara ar fi lovit dricul în partea din spate. În urma impactului, dricul (care transporta un sicriu cu o persoană decedată) a intrat într-un gard și a avariat un transformator electric, anunță Poliția Județeană. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

(UPDATE ORA 10:55): Echipajul SMURD le acordă îngrijiri medicale unei bărbat, de 52 de ani, care a făcut atac de panică și șoferului dricului, în vârstă de 68 de ani, care acuză dureri toracice, informează ISU Argeș. Acesta din urmă va fi transportat la spital. 

Mașina de servicii funerare este a firmei Angelo Eternity SRL din Pitești. 

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

(UPDATE ORA 10:50): În accident a fost lovit și un transformator electric. Către locul accidentului se deplasează un echipaj specializat. 

A fost accident rutier în urmă cu puține minute pe DN 73D Mioveni – Câmpulung Muscel, pe raza satului Voroveni al comunei Davidești. Potrivit Poliției Argeș, în accident au fost implicate un dric și o autoutilitară.

Două persoane, ambele conștiente, au nevoie de îngrijiri medicale, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Intervin un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de pompieri cu o autospecială din Mioveni. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3