930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU MICROBUZ ȘI AUTOBUZ, PASAGERI RĂNIȚI

UPDATE: Accident cu microbuz și autobuz, pasageri răniți. Poliția Județeană ne informează că accidentul s-a produs după ce șoferul autobuzului, un piteștean de 73 de ani, în timp ce conducea dinspre Curtea de Argeș către Pitești, nu a păstrat o distanță suficientă în mers, autobuzul lovind microbuzul în partea din spate. Microbuzul era oprit într-o stație pentru a îmbarca pasageri.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

La volanul microbuzului, condus regulamentar, în aceeași direcție de mers, se afla un șofer în vârstă de 36 de ani din comuna Sălătrucu. 

Un accident de circulație în care au fost implicate un autobuz și un microbuz pentru transport de persoane s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5:30, pe drumul național Pitești – Curtea de Argeș, în zona Merișani (Borlești), pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Accidentul s-a soldat cu trei răniți (doi bărbați de 50 și, respectiv, de 55 de ani, ambii din municipiul Curtea de Argeș, și un alt bărbat, de 55 de ani, din comuna Băiculești), toți fiind pasageri în microbuz. Au acuzat dureri la coloana cervicală, suferind și traumatisme minore. Au fost transportați la spital.

În microbuz se aflau 16 pasageri, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în timp ce în autobuz era doar șoferul.

La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD (una de prim ajutor medical calificat și o alta de terapie intensivă mobilă) de la Detaşamentul de Pompieri Pitești. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90