NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIMĂ ÎN PITEȘTI

(UPDATE ORA 13:30): Șoferița nu a acordat prioritate de trecere, mașina sa intrând în coliziune cu un autoturism condus de un piteștean de 53 de ani, care circula dinspre strada Craiovei către Centru, conform Poliției. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

(UPDATE ORA 11:40): Victima este o femeie în vârstă de 44 de ani (conducătoarea unuia dintre autoturisme), din Pitești, care a suferit un atac de panică și un traumatism cranio-cerebral minor. A primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

(UPDATE ORA 11:30): Accident cu victimă în Pitești. Victima nu era încarcerată, ne informează ISU Argeș. Persoana rănită, care este conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD. 

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puține minute pe strada Maior Șonțu din Pitești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, este posibil ca o persoană să fie încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu detalii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90