New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIMĂ ÎN ZONA LIDL MIOVENI

UPDATE: Biroul de presă al Poliției Județene informează că accidentul s-a produs în intersecția bulevardului Dacia cu străzile Uzinei și Părăști. 

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Conform sursei citate, vinovat ar fi fost șoferul unui autoturism Opel, de 68 de ani, din Mioveni. Circulând dinspre uzina Automobile Dacia către bulevardul Dacia, acesta nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga. 

Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism (Dacia Logan), condus regulamentar dinspre strada Părăști de o șoferiță de 48 de ani, tot din Mioveni. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta față al autoturismului Dacia a suferit o contuzie toracică. A fost transportat la spital. Rănitul are 55 de ani și este soțul conducătoarei auto. 

Impact, accident acum în zona Lidl Mioveni. Cu puține minute în urmă, două autoturisme au intrat în coliziune în zona supermarketului Lidl Mioveni.

Potrivit primelor informații, o persoană ar fi rănită, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu o ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90