930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN ARGEȘ, NEMȚI RĂNIȚI

UPDATE (ORA 10:30): Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, după ce șoferul, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești, din cauza oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul și pasagerul din dreapta față (în vârstă de 19 ani) au fost transportați la spital în stare de conștiență. Șoferul a suferit o fractură la coloana cervicală, iar pasagerul acuza dureri la coloana lombară și la torace. 

UPDATE (ORA 6:20): Nicio persoană nu era încarcerată. Bărbații, ambii de naționalitate germană, au multiple traumatisme. Au fost preluați de echipajele SMURD și transportați la spital, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Cu puține minute în urmă, un accident rutier s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în comuna argeșeană Drăganu, satul Prislopu Mare. Un autoturism BMW cu număr de înmatriculare străin a intrat într-un cap de pod.

Potrivit primelor informații, doi bărbați sunt răniți. Pasagerul din dreapta față ar fi prins în mașină și s-ar afla în stare mai gravă, iar șoferul este conștient.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD (de prim ajutor și, respectiv, de terapie intensivă mobilă) și un echipaj cu o autospecială, toate de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3