930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIME ÎN BUDEASA

UPDATE: Accidentul s-a soldat cu patru persoane rănite: doi bărbați cu traumatism cranio-facial minor, un altul cu traumatism toracic și la un picior și o fată cu traumatism abdominal, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Victimele primesc asistență medicală la fața locului din partea a două echipaje de la Ambulanță. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. 

Accident în Budeasa. Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism s-a produs cu puțin timp în urmă pe drumul județean 703K, pe raza satului Gălășești din comuna argeșeană Budeasa.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit primelor informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara drumului, într-un șanț. Mașina ar fi lovit un stâlp de electricitate și o țeavă de gaze, pe care ar fi avariat-o. Patru persoane ar fi rănite. Nu e nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3