EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. DOI BĂRBAȚI AU MURIT

UPDATE 3: Poliția Argeș ne precizează cauza accidentului: neadaptarea vitezei la carosabilul umed. Potrivit sursei citate, într-o curbă la dreapta, șoferul unui Duster (un tânăr de 23 de ani din municipiul Râmnicu-Vâlcea) nu a adaptat viteza de mers la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu autoturismul pe contrasens.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Dusterul a lovit în plin un autotren (condus de un bărbat de 40 de ani, din orașul argeșean Ștefănești), care ieșea din municipiul Curtea de Argeș și se îndrepta către Vâlcea.

În Dacia Duster, pe lângă șofer, se mai aflau 4 bărbați, toți din Râmnicu Vâlcea. Doi au murit (șoferul și un pasager pe locul din dreapta spate, în vârstă de 23 și, respectiv, 62 de ani). Celelalte 3 victime (de 25, 27 și 52 de ani) sunt în stare gravă:

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

-bărbatul în vârstă de 25 ani, găsit pe carosabil, are politraumatism cerebral deschis acut și traumatism la gamba dreapta și genunchiul stâng;

-bărbatul în vârstă de 27 ani, pasager pe locul dreapta față, este comatos;

-bărbatul în vârstă de 52 ani, pasager pe locul din stânga spate, a suferit multiple traumatisme la cap și la picioare, precizează ISU Argeș. 

UPDATE 2: Cele două persoane care intraseră în stop cardio-respirator au murit. Răniții vor fi preluați de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș cu o autospecială pentru transport de victime multiple și transferați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Polițiștii sosiți la fața locului vor stabili cauza și circumstanțele în care s-a produs accidentul. A fost deschis dosar penal, inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar ulterior și pentru ucidere din culpă. 

UPDATE 1: Accident grav, cu victime. Cele 5 victime (toți bărbați) au fost transportate la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș. Doi dintre răniți se află în stop cardio-respirator, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Acum, în Argeș: Accident grav, cu victime. Cu puțin timp în urmă, un accident de circulație a avut loc pe strada Râmnicu Vâlcea, la ieșirea din municipiul Curtea de Argeș către Râmnicu Vâlcea, în zona Capu Dealului.

Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicate un autotren și un autoturism. Accidentul s-ar fi soldat cu 5 persoane rănite, dintre care 4 ar fi încarcerate.

La fața locului au fost trimise trei ambulanțe și un echipaj cu o autospecială de descarcerare. Vom reveni cu amănunte.

Este al doilea accident rutier mortal care are loc în județul Argeș în numai două zile (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3