SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV. VICTIME CU MULTIPLE TRAUMATISME

UPDATE 2: Conform primelor date ale anchetei polițiștilor rutieri, șoferul (în vârstă de 57 de ani, din comuna Teiu) ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers ca urmare a vitezei excesive într-o curbă și pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Celălalt rănit, pasager în mașină (tot din Teiu), este un tânăr de 19 ani. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE 1: Accident grav. Victime cu multiple traumatisme. Mașina a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care mai informează că sunt două victime (două persoane rănite, cu multiple traumatisme la cap și picioare, anunță sursa citată). 

Victimele accidentului au fost scoase din mașină de către alți participanți la trafic, înainte de sosirea echipajului de la Descarcerare. Răniții au fost preluați de ambulanță și transportați la spital. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Încă nu se cunosc exact circumstanțele în care mașina a ajuns să intre în capul de pod (click pe imagine pentru mărire): 

Acum: Accident. Trimisă Descarcerarea. Cu puține minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe raza comunei argeșene Teiu, pe drumul comunal 100.

În urma accidentului, potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi rămas încarcerată într-un autovehicul.

La fața locului se deplasează un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj medical cu ambulanță SMURD de la Detașamentul Bradu și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90