930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN BASCOV. FEMEIE RĂNITĂ

UPDATE: Accident în Bascov. Femeie rănită. Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Bucureşti, venea dinspre autostrada A1 şi se îndrepta către Râmnicu Vâlcea. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, autoturismul intrând în parapetul din beton de pe marginea şoselei, precizează Inspectoratul de Poliţie al Județului Argeş. A suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie dus la spital. 

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

Pasagera din dreapta, soţia șoferului, în vârstă de 72 de ani, a fost transportată la spital, cu contuzie lombară, potrivit sursei citate.

Polițiștii rutieri i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Acum, în Bascov: Accident, mașină intrată în parapet. Pe strada Serelor din comuna argeșeană Bascov, la ieșirea de pe autostrada A1, s-a produs în urmă cu puține minute un accident de circulație. Un autoturism a intrat în parapetul din beton de pe marginea șoselei.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială și echipaje cu două ambulanțe SMURD (una de terapie intensivă mobilă și o alta de prim-ajutor calificat), toate din Pitești, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3