EcoMoto 930×122

accident pieton Craiovei

Update: Accident în Craiovei, lângă Negoiu

UPDATE ORA 12.40: Accident în Craiovei. IPJ Argeş anunţă rezultatele primelor cercetări: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Tineretului, la pătrunderea pe strada Calea Craiovei, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ,,Cedează Trecerea”, rezultând coliziunea cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din Pitești, pe Calea Craiovei, ce se deplasa pe direcția târg spre centru Pitești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unei femei de 64 de ani, din Pitești, pasageră spate în primul autoturism (cel condus de femeia de 39 de ani), care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații (conștientă cu diagnostic preliminar TCC).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

UPDATE ORA 11.30: ISU Argeş, precizări despre starea victimei: „Femeie de 63 de ani, inconștientă la momentul preluării, aceasta a suferit răni la nivelul capului, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.”

UPDATE ORA 10.55: IPJ Argeş ne-a precizat că nu un pieton este accidentat, ci un pasager aflat într-unul din autoturisme. Este vorba despre o femeie, mama şoferiţei, aflată pe scaunul din dreapta conducătorului auto la momentul impactului. 

Poliţiştii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Ştirea iniţială – ora 10.38

În urmă cu puțin timp a avut loc un eveniment rutier, în cartierul piteștean Craiovei, în zona trecerii de pietoni de lângă restaurantul Negoiu. Un pieton ar fi fost lovit de un autoturism. Spre locul incidentului se îndreaptă un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3