930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN NORD, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

UPDATE: Accident în Nord, mașină răsturnată. Autoturismul (un Audi) s-a răsturnat pe sensul de mers dinspre centrul Piteștiului către Bascov. Șoferul nu a păstrat o distanță regulamentară în mers. Mașina a lovit în partea din spate o Skoda (al cărei conducător vira la stânga) și apoi un copac.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul autoturismului Audi are 26 de ani și este din comuna Moșoaia.

Un autoturism s-a răsturnat pe plafon în urma unui accident de circulație care s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:30, pe strada Negru Vodă din nordul Piteștiului, în zona Spitalului Militar.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În accident au fost implicate două autoturisme, care ar fi intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului răsturnat ar fi suferit răni minore și a fost transportat la spital.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și două echipaje de ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90