Donaris 930 x 122

accident

(UPDATE): ACCIDENT ÎN NORDUL PITEȘTIULUI

(UPDATE ORA 8:40): Victima are 54 de ani și este din Pitești, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Diagnosticul preliminar: contuzii și suspiciune de fractură la un picior, informează sursa citată. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Șoferul vinovat, care conducea către Bascov, are 46 de ani și este din comuna Băbana. Pe numele lui polițiștii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene. 

Accident în nordul Piteștiului. Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:25, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

O femeie a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă i-a acordat primele îngrijiri. Cercetarea la fața locului a fost făcută de un echipaj de la Biroul Rutier Pitești.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier pe bulevardul Bălcescu s-a desfășurat cu dificultate. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3