930X122 MAIA

accident

(UPDATE): ACCIDENT ÎN NORDUL PITEȘTIULUI

(UPDATE ORA 8:40): Victima are 54 de ani și este din Pitești, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Diagnosticul preliminar: contuzii și suspiciune de fractură la un picior, informează sursa citată. 

Citiți și: Argeș: Două autoturisme și un TIR, implicate într-un accident

Șoferul vinovat, care conducea către Bascov, are 46 de ani și este din comuna Băbana. Pe numele lui polițiștii au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene. 

Accident în nordul Piteștiului. Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:25, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Pitești: Accident cu un motociclist implicat în Nord

O femeie a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă i-a acordat primele îngrijiri. Cercetarea la fața locului a fost făcută de un echipaj de la Biroul Rutier Pitești.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier pe bulevardul Bălcescu s-a desfășurat cu dificultate. (Foto: descriptiv) 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3