EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția Descarcerării. 

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

În timp ce conducea un Opel pe strada Depozitelor către strada George Coșbuc, o șoferiță în vârstă de 22 de ani din comuna Teiu (județul Argeș) nu a acordat prioritate de trecere. Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un VW Golf, care circula regulamentar către comuna Budeasa. 

La volanul Golf-ului se afla o femeie, de 29 de ani, din Budeasa. Rănită ușor, aceasta din urmă a fost transportată la spital.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Accident în Pitești. trimisă Descarcerarea.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Depozitelor din municipiul Pitești, la intersecția cu strada George Coșbuc, în zona sediului societății Send 92.

Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate două autoturisme (un Opel și un Volkswagen Golf). O persoană ar fi încarcerată.

La fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și un echipaj de ambulanță. Un echipaj de la Biroul Rutier Pitești se află, de asemenea, la locul accidentului. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90