Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT LA PODUL VIILOR

UPDATE: Accident la Podul Viilor. Accidentul a fost provocat de șoferul TIR-ului, un bihorean în vârstă de 29 de ani, care nu i-a acordat prioritate șoferului argeșean, de 39 de ani, din comuna Oarja. Polițiștii vor stabili dacă șoferului vinovat i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute în zona Podul Viilor din Pitești. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autovehicule: un TIR și un autoturism Dacia Logan. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul s-a soldat cu trei răniți: o fetiță de doar 9 luni (aflată în autoturism într-un scaun de tip scoică pentru copii mici) și părinții acesteia.

Mama fetiței (în vârstă de 29 de ani) și fetița au fost transportate la spital cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, deoarece aveau escoriații, informează ISU Argeș. Conform sursei citate, tatăl fetiței a fost evaluat medical, dar a refuzat transportul la spital. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90