New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT LÂNGĂ BARIERA DE PE LÂNĂRIEI

UPDATE: Accident lângă bariera de pe Lânăriei. Accidentul s-a produs între două autoturisme. Într-un autoturism se afla doar şoferul, iar în celălalt şoferul şi un pasager, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

„Unul dintre şoferi a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost preluat de echipajul SMURD. Celelalte două persoane au fost asistate de ambulanţă, dar au refuzat transportul la spital.”, ne precizează sursa sitată. 

Polițiștii rutieri vor stabili cauza și circumstanțele în care a avut loc accidentul. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Acum: Accident lângă bariera de pe Lânăriei. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Lânăriei din Pitești, lângă bariera de cale ferată din zonă.

Potrivit primelor informații care ne sunt furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul s-ar fi soldat cu două persoane rănite.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de pompieri cu o autospecială. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3