NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE ORA 10:45): Accident, mașină răsturnată. La volan era o femeie în vârstă de 70 de ani din Pitești. A ieșit singură din autoturismul răsturnat.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferița a pierdut controlul asupra volanului pentru că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga. 

Accident acum, mașină răsturnată. Un autoturism Dacia Logan MCV s-a răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, pe un câmp. Accidentul a avut loc în urmă cu puține minute pe drumul județean 659, pe raza comunei argeșene Suseni, pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În autoturism se afla doar conducătorul auto, care a scăpat cu răni minore. Nu a rămas încarcerat și este conștient, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au ajuns un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate și un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3