New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL

(UPDATE ORA 20:30): Accident mortal. Victima avea 74 de ani și era din Schitu Golești. Bărbatul a fost lovit de mașină în timp ce traversa drumul prin loc nepermis, conform Biroului de presă al Poliției Județene. Șoferul, care are 58 de ani și este din comuna Poiana Lacului, circula dinspre Pitești către Câmpulung Muscel.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

La fața locului face cercetări un echipaj de la Biroul Rutier Câmpulung. 

Circulația rutieră în zonă se desfășoară dirijat, pe un fir alternativ, neînregistrându-se valori ridicate de trafic. Se estimează ca traficul rutier să fie reluat în condiții normale în 30 de minute. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Accident mortal acum. Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei argeșene Schitu Golești.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit în plin de un autocamion. În urma impactului, bărbatul a decedat, ne informează Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90