SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN MĂRĂCINENI

UPDATE (ORA 16:35): Potrivit Poliției Argeș, traficul rutier a fost deblocat. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE (ORA 15:55): Poliția a stabilit cauza accidentului: motociclistul, care circula dinspre Pitești, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers. Motocicleta a intrat violent în coliziune cu partea din spate a unui autoturism oprit pe banda a doua pentru a vira la stânga. 

UPDATE (ORA15:30): Motociclistul, în vârstă de 59 de ani, din Câmpulung Muscel, a decedat. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului vor stabili cauza accidentului mortal. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Cu doar câteva minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe DN 73 Pitești – Mioveni – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, în zona SMA. Potrivit primelor informații, în accident ar fi fost implicate o motocicletă și două autoturisme.

Motociclistul ar fi inconștient și în stare gravă.

La fața locului au fost trimise trei ambulanțe (două de la Serviciul Județean de specialitate și o alta SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești) și o autospecială de pompieri.

Traficul rutier în zonă pe sensul de mers către Mioveni este blocat. Poliția Rutieră estimează că circulația va reveni la normal peste aproximativ o oră. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90