930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT MORTAL ÎN PITEȘTI

UPDATE: Accident mortal în Pitești. O piteșteancă în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier violent produs pe strada Trivale, provocat de un șofer de 62 de ani, tot din Pitești, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, care conducea, posibil cu viteză excesivă, un Fiat Punto dinspre Trivale către Găvana (pe variantă), a intrat în plin cu autoturismul pe contrasens într-un Chevrolet Spark, mașină care circula regulamentar spre cartierul Trivale și la volanul căruia se afla femeia.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Pentru ca femeia, care era în stop cardio-respirator, să fie scoasă din autoturism a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. A fost transportată cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde peste circa o oră a decedat. 

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. A fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca joi, 22 decembrie 2016, împotriva lui să fie propusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Anterior accidentului mortal, individul a fost implicat într-un alt eveniment rutier, la intersecţia străzilor Schitului și Nicolae Labiş. El nu ar fi acordat prioritate de trecere unei Dacii Logan, condusă regulamentar de un piteștean de 33 de ani. Cele două autoturisme au intrat în coliziune. În acel caz nu au fost victime. Individul și-a continuat drumul, până când a produs accidentul mortal. 

Accident în Pitești. Intervine Descarcerarea. În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în Pitești, pe varianta Trivale – Găvana. Potrivit primelor informații, o persoană ar fi încarcerată. Vom reveni cu mai multe amănunte. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA