NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT PE A1, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE ORA 9:15): Șoferul autoturismului răsturnat (un bărbat în vârstă de 52 de ani) a suferit un traumatism la piciorul stâng și are escoriații la mâna stângă, ne informează ISU Argeș. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri. 

Accident, mașină răsturnată. Trimisă Descarcerarea. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș anunță producerea cu puțin timp în urmă a unui accident rutier pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 103.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două autoturisme. Una dintre mașini, cu număr de Argeș, s-a răsturnat în afara părții carosabile. O persoană este rănită, conform aceleiași surse.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție, un altul cu o autospecială de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90