930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT RUTIER ÎN MOȘOAIA. CHEMATĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Accident rutier în Moșoaia. Chemată Descarcerarea. Victima, un bărbat de 64 de ani, a fost extrasă fără probleme din mașină, transmite ISU Argeș. Bărbatul, aflat în stare de conștiență și cu traumatisme minore, a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Cauza ar fi o depășire neregulamentară. Poliția Rutieră va stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Cu puține minute în urmă, un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc pe DN 67B Pitești-Drăgășani, pe strada Drăgășani, pe raza comunei argeșene Moșoaia (în satul Smeura).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Este posibil ca o persoană să fie încarcerată, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanţă SMURD de prim-ajutor.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe sensul de mers dinspre comuna Moșoaia către municipiul Pitești. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90