930X122 MAIA

accident

UPDATE: ACCIDENT RUTIER. ȘOFERUL NU ȘTIE CUM A AJUNS CU MAȘINA ÎN ȘANȚ

(UPDATE ORA 15) Informația inițială, furnizată la 112, potrivit căreia o persoană ar fi rămas încarcerată nu s-a dovedit a fi adevărată. 

Citiți și: Argeș: Încă un accident! Două autoturisme implicate

În accident a fost implicat un singur autoturism, care a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Șoferul le-a spus salvatorilor de la ISU că nu știe ce s-a întâmplat. Este posibil să își fi pierdut cunoștința preț de doar câteva secunde, suficiente pentru ca mașina să iasă în afara părții carosabile. 

Din fericire, șoferul, în vârstă de 59 de ani, din județul Argeș, a scăpat cu răni ușoare. Prezenta sângerare la buza inferioară, potrivit ISU. A fost, totuși, transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite. 

Citiți și: Accident în Pitești: Bărbat de 71 de ani, lovit de mașină 

Accident rutier. Intervine un echipaj SMURD. Un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au fost trimise la locul unui accident rutier.

Accidentul s-a produs cu doar câteva minute în urmă pe raza satului Brădetu al comunei argeșene Brăduleț, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Potrivit sursei citate, este posibil ca o victimă a accidentului să fi rămas încarcerată.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3