930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT. UN COPIL ȘI TATĂL SĂU, RĂNIȚI

UPDATE (ORA 14:25): Accident. Un copil și tatăl său, răniți. Încă o victimă (tatăl copilului) acuză dureri. Cei doi se aflau în autoturism și sunt transportați acum la spital, anunță ISU Argeș. Tatăl, de 41 de ani, șoferul autoturismului, avea dureri de cap, iar copilul, de 7 ani, avea dureri la mâna stângă. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Microbuzul este al firmei piteștene Trans Meridian Exclusive Ral SRL și face curse pe ruta Pitești – Domnești. 

Polițiștii rutieri vor stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul și cauza. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 73, în comuna Mărăcineni, la intersecția cu Argeșelu, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de tip turistic.

Potrivit primelor informații, un copil a suferit un traumatism la o mână.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Piteşti . Vom reveni cu detalii. (Sursă foto: ISU Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90