930X122 MAIA

cod galben

UPDATE: ALERTĂ DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ. LOCALITĂȚILE VIZATE

UPDATE: Meteorologii au emis un nou cod galben de frecvente descărcări electrice, căderi izolate de grindină de mici dimensiuni, averse locale care vor cumula 15…20 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Codul este valabil între orele 13:40 și 15 pentru zona de munte a județului Argeș la peste 1.800 de metri și localitățile Câmpulung, Rucăr, Lerești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Cetățeni, Dragoslavele, Bughea de Sus, Boteni, Mioarele, Hârtiești, Albeștii de Muscel și Dâmbovicioara. 

Acum, în Argeș: Alertă de furtună. Zona de munte a județului Argeș a intrat la ora 12:30 sub alertă cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: Se întorc ninsorile! Alertă de vreme rea și fenomene extreme

Codul este valabil până la ora 13:30, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Sursa citată anunță că se vor semnala frecvente descărcări electrice, căderi izolate de grindină de mici dimensiuni, averse locale care vor cumula 15…20 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sub același cod galben se află și zonele de munte ale județelor Prahova, Dâmbovița și Buzău.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA