New Profesional Consult 930 x 122

accident

(UPDATE) ARGEȘ: PIETON ACCIDENTAT MORTAL DE UN CETĂȚEAN FRANCEZ

(UPDATE ORA 19): Primele verificări făcute de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni arată că pietonul a fost lovit de autoturism în timp ce ar fi traversat drumul neregulamentar, prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a murit pe loc. Biroul de presă al Poliției Argeș informează că avea 69 de ani și era din Călinești.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Șoferul, care circula dinspre Pitești către Topoloveni, este un cetățean francez în vârstă de 41 de ani. 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând să fie întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Mai precizăm că în momentul accidentului șoferul s-ar fi aflat în depășirea unei alte mașini. 

Pieton lovit de un autoturism. Accidentul rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 7, pe raza comunei argeșene Călinești.

Potrivit primelor informații furnizate de Biroul de presă al Poliției Județene, victima ar fi inconștientă.

La locul accidentului intervine un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90