New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

(UPDATE) ARGEȘ: VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI

UPDATE: Extremitatea nordică a județului Argeș a scăpat de codul portocaliu, dar a intrat sub cod galben (până diseară, la ora 18), anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Vor continua precipitațiile predominant sub formă de ninsoare, însă moderate cantitativ, și se va depune strat consistent de zăpadă. Vor fi rafale ale vântului de peste 60 km/h.

Argeș: Vești proaste de la meteorologi. Condițiile meteorologice vor fi și astăzi nefavorabile în județul Argeș.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Până la ora 12 extremitatea nordică (zona de munte) a județului se va afla sub cod portocaliu. Va ninge abundent, iar stratul de zăpadă nou depus va fi semnificativ, avertizează Administrația Națională de Meteorologie.

În zona montană înaltă va fi viscol, cu rafale de vânt care vor depăși 70 km/h.

Deși a scăpat de codul galben de ninsori, restul județului Argeș va avea parte azi în special de ploi. Pe arii restrânse precipitațiile vor fi importante cantitativ.

Sunt posibile și depuneri de polei. Pe alocuri, vântul va avea la rafală 45…55 km/h.

Media temperaturilor la această oră în Argeș se situează între 2 și 5 grade Celsius.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3