New Profesional Consult 930 x 122

dispărut

UPDATE: ARGEȘEANUL CĂUTAT DE POLIȚIE A FOST GĂSIT DECEDAT

UPDATE (ORA 10:40): Cu puțin timp în urmă, bărbatul a fost găsit decedat, strivit sub malul de pământ. „În urma săpăturilor făcute, a fost identificat bărbatul, decedat, cu rigidități și lividități cadaverice”, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

UPDATE (ORA 9:15): Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne informează că, la cererea Poliției, la acțiune participă și un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni. 

Dincolo de miezul nopții, s-au făcut săpături în zona respectivă, însă fără rezultat. Din cauza instabilității malului, s-a hotărât reluarea căutărilor pe timp de zi.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La această oră: Argeșean căutat de Poliție. Polițiștii din comuna argeșeană Leordeni desfășoară căutări pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 43 de ani din localitate.

Bărbatul a plecat de la domiciliul său în cursul zilei de ieri și nu a mai revenit acasă.

În urma căutărilor, în cursul nopții, obiecte care îi aparțin bărbatului au fost găsite pe malul râului Argeș, într-o zonă în care malul s-a surpat. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90