930 x122 grota rece

bătaie generală

UPDATE: ARGEȘENI REȚINUȚI. RISCĂ ANI GREI DE PUȘCĂRIE

UPDATE 2: Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanțele de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele a trei bărbați, de 53, 24 și, respectiv, 19 ani, toți din comuna Popești, bănuiți în acest caz de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

De asemenea, polițiștii au stabilit că tânărul de 19 ani ar fi condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat și fără să aibă permis.

UPDATE 1: Victima care era în stare gravă a murit la spital. 

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Bătaie generală, victimă în stare gravă. A fost bătaie în seara zilei de 1 septembrie 2019 între șase persoane din comuna argeșeană Popești (trei din satul Purcăreni și trei din satul Slobozia-Trăsnitu).

Pe fondul unui conflict mai vechi, cele șase persoane s-au lovit reciproc cu niște uluci.

În urma altercației, două persoane au fost transportate la spital (una în stare gravă, la Spitalul Județean din Pitești și o alta, la Spitalul Costești).

Bărbatul în stare gravă are 23 de ani, conform ISU Argeș,  La sosirea echipajului SMURD de prim ajutor calificat și a echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, bărbatul a fost găsit cu traumatism cranio-cerebral, în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. Un alt bărbat, de 20 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral și unul cranio-facial.

Poliția orașului Costești a declanșat o anchetă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Este al doilea incident de acest fel care are loc în județul Argeș în ultima săptămână. Și precedentul, din comuna Stoenești, s-a soldat cu rețineri (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90