NOR CURIER 930X122

adp

UPDATE: ATENȚIE PE CALEA BUCUREŞTI! E PERICOL

UPDATE: În urma articolului nostru, ADP a rezolvat problema. 

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Atenție pe Calea Bucureşti! E pericol. Suntem obişnuiţi ca în Pitești să constatăm realități care dovedesc ignoranță și nepăsare din partea autorităților. Unele pot pune în pericol siguranţa cetăţenilor.

De pildă, în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în spaţiul din faţa trecerilor de pietoni din zona turnului Business Forum, o bară metalică este ieşită din asfalt.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Pietonii, mai ales persoanele în vârstă sau copiii, s-ar putea lovi sau împiedica oricând de această bară, existând riscul producerii unor accidente.

Sperăm că de problemă vor afla și șefii Primăriei, directorul Administrației Publice (ADP) Pitești, Mircea Braniște, sau oricare alt șef cu atribuții, pe care îi invităm să-și trimită oamenii să rezolve urgent problema.

Mai sperăm ceva: de la Primărie să nu ni se spună că bara periculoasă nu intră în… responsabilitatea municipalității.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90