NOR CURIER 930X122

cod galben

UPDATE: ATENȚIONARE DE VREME SEVERĂ IMEDIATĂ

(UPDATE ORA 17): Un nou cod galben pentru zona montană înaltă a județului Argeș a fost emis de meteorologi, cu valabilitate între orele 18 și 22. Se va semnala „transport de zăpadă care reduce vizibilitatea la sub 100 de metri”, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). 

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

(UPDATE ORA 14): Meteorologii au prelungit din nou atenționarea cod galben, de această dată până la ora 18. 

(UPDATE ORA 11): Codul galben a fost prelungit până la ora 15. 

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Argeș: Atenționare de vreme severă imediată. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de tip nowcasting pentru zona montană înaltă a județului Argeș.

Potrivit sursei citate, la peste 1.800 de metri altitudine se vor semnala ninsoare slabă viscolită și zăpadă spulberată, care vor reduce vizibilitatea la sub 100 de metri.

Codul galben a intrat în vigoare în urmă cu puține minute, la ora 9:15, și va expira la ora 12, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Sub același cod galben au intrat și zonele muntoase înalte ale județelor Dâmbovița și Prahova.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90