Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: AUTOCAR CU ZECI DE CĂLĂTORI, ACCIDENT ÎN ARGEȘ. BĂRBAT DECEDAT

UPDATE (ORA 15): Biroul de presă al Poliției Argeș informează că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers din partea șoferului autocamionului cu număr de Ilfov, care a provocat carambolul. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE (ORA 13:10): Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Bărbatul (care avea 46 de ani și era din Vaslui) a decedat. Șoferul autocamionului în care acesta fusese pasager (șofer în vârstă de 50 de ani, tot din Vaslui) a fost transportat, rănit, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Călătorii din autocar vor fi găzduiți la hanul Stejarul din Lunca Corbului, acolo unde vor aștepta venirea unui alt autocar care să îi ducă la destinație. 

Șoferul autoturismului (o femeie în vârstă de 42 de ani, din Pitești) a suferit un atac de panică. 

UPDATE (ORA 12:45): Trei persoane care au escoriații sunt asistate medical la fața locului. O altă persoană, de naționalitate greacă (un bărbat de 62 de ani), pasager în autocar, are politraumatisme și va fi transportată la spital, precizează ISU Argeș. 

Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri. 

UPDATE (ORA 12:30): Până la această oră, trei persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Una dintre ele (un bărbat – pasager într-unul dintre cele două autocamioane) se află în stop cardio-respirator. Se fac manevre de resuscitare. În autocar (un autocar al SC Perla Trans SRL din București care face curse internaționale între România și Turcia) erau în jur de 35 de persoane, iar în autoturism, 5, ne transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

La fața locului au ajuns și o autospecială pentru transport de victime multiple și încă o ambulanță SMURD, de terapie intensivă mobilă. 

 

Acum: Accident în Argeș cu autocar. Trimisă Descarcerarea. Accidentul s-a produs pe DN 65 Pitești-Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului. Poliția informează că în accident au fost implicate un autocar care circula dinspre Craiova-Slatina (condus de un craiovean de 42 de ani), două autocamioane (unul condus de un bărbat de 50 de ani din Vaslui și un altul cu număr de Ilfov condus de un bărbat de 51 de ani din Giurgiu) și un autoturism Dacia Solenza (la volanul căruia se afla o piteșteancă).

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi soldat cu răniți (posibil trei sau chiar cinci persoane rănite). La fața locului a fost trimis un echipaj de descarcerare. Trei ambulanțe de la Serviciul Județean de specialitate și alte două ambulanțe SMURD vor prelua răniții.

Traficul rutier în zona în care s-a produs accidentul este blocat, fiind oprit pe ambele sensuri de mers. Potrivit Poliției, circulația ar urma să fie reluată „în aproximativ 45-60 de minute”. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90