Donaris 930 x 122

cod galben

UPDATE: AVERTIZARE DE VREME SEVERĂ. LOCALITĂȚILE DIN ARGEȘ VIZATE

UPDATE (ORA 16): ANM a actualizat codul galben pentru intervalul orar 16:25-17:30 pentru Curtea de Argeș, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Valea Danului, Vlădești, Vulturești, Valea Iașului, Davidești, Cepari, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara și Cicănești. 

Citiți și: Cod galben de vânt puternic în Argeș!

Se vor semnala averse care vor cumula 25…30 l/mp și izolat chiar 35 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni. 

Acum: Avertizare de vreme severă. Localitățile din Argeș vizate.

Citiți și: Cod galben de ploi și vijelii în Argeș, în acest weekend!

Un cod galben de tip nowcasting a fost emis de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru mai multe localități din Argeș și zona de munte a județului (la peste 1.800 de metri).

Potrivit ANM, în municipiul Câmpulung Muscel și în comunele Corbeni, Lerești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Arefu, Cetățeni, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara și Albeștii de Muscel se vor semnala averse care vor cumula 25…30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină de mici dimensiuni.

Codul galben este în vigoare acum și va expira la ora 16.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441