SMART KIDS 930X122

ceata

UPDATE: AVERTIZARE PENTRU ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE

UPDATE (ORA 9): Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod galben de ceață, ceață care reduce vizibilitatea local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri. Codul are valabilitate până la ora 11.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Localitățile sub cod galben: municipiul Curtea de Argeș și comunele Băiculești, Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Poienarii de Muscel,

Dârmănești, Micești, Tigveni, Godeni, Aninoasa, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Vulturești, Ciofrângeni, Valea Iașului, Davidești, Cotmeana, Boteni, Hârtiești, Boțești și Poienarii de Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Acum: Avertizare pentru zeci de localități argeșene. Mai multe localități din județul Argeș sunt la această oră sub incidența unei avertizări cod galben de ceață. Administrația Națională de Meteorologie anunță că local vizibilitatea este diminuată la mai puțin de 200 de metri. Codul galben de tip nowcasting va expira la ora 9.

Sursa citată precizează că sunt vizate municipiile Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș și comunele Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Poienarii de Muscel,

Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Ciofrângeni, Valea Iașului, Cepari, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Hârtiești și Cicănești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3