Donaris 930 x 122

atac

UPDATE: BĂRBAT ATACAT DE URS ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 21): Bărbatul rănit a fost internat în Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului Județean de Urgență din Pitești. „Nu are răni care să-i pună viața în pericol”, anunță Instituția Prefectului – Județul Argeș. 

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

„Instituția Prefectului – Județul Argeș face un apel către argeșeni să nu se aventureze pe drumuri forestiere necunoscute, unde ar putea să întâlnească urși sau alte animale sălbatice”, avertizează sursa citată. 

(UPDATE (ORA 20): „Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș a intervenit, alături de jandarmi, voluntari, lucrători ai Ocoalelor Silvice, polițiști și ambulanță, pentru căutarea-salvarea unui bărbat mușcat de urs în zona de pădure din punctul Groape-Albina.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

După aproximativ 3 km parcurși pedestru, bărbatul a fost găsit conștient, cu plăgi deschise la nivelul membrelor inferioare și fractură de antebraț stâng. Victima a fost stabilizată de echipajul ambulanței, ulterior fiind coborâtă la ambulanță cu un echipaj de jandarmi”, precizează ISU Argeș. 

UPDATE (ORA 18:55): „Persoana a fost mușcată de gambă. Este conștientă și va fi transportată cu targa până la echipajul de ambulanță, iar cu ambulanța la spital. Ursul nu se mai află în zonă”, ne informează, la rândul său, Jandarmeria.

Autoritățile încă nu au precizat circumstanțele în care s-a produs incidentul. 

UPDATE (ORA 18:50): Echipajele de căutare au ajuns la victimă. Bărbatul (în vârstă de 63 de ani) este conștient. A fost mușcat de piciorul drept și de antebrațul stâng, anunță ISU. 

UPDATE (ORA 18:25): Echipajele încă nu au ajuns la victimă. Fiind o arie destul de mare de căutare, au fost formate echipe mixte care să ajungă cât mai repede cu putință la bărbatul rănit, informează ISU. Conform Jandarmeriei, ursul încă s-ar afla în zonă. 

Acum: Bărbat atacat de urs în Argeș. Atacul ar fi avut loc în zona Dealul Pietrișului, o zonă de pădure, din municipiul Curtea de Argeș, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise două echipaje de ambulanță (dintre care o ambulanță SMURD) și echipaje de jandarmi și pompieri. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3