New Profesional Consult 930 x 122

pădurea trivale

(UPDATE) BĂRBAT GĂSIT DECEDAT ÎN PĂDUREA TRIVALE

(UPDATE ORA 9:30): Bărbat găsit decedat în pădurea Trivale. Aseară, soția bărbatului a sesizat autoritățile cu privire la faptul că acesta a plecat de acasă către pădurea Trivale. Au fost organizate căutări la care au participat polițiști (însoțiți și de un câine de urmă), jandarmi și angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). 

Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

Căutările de aseară nu au dat rezultat. În schimb, bărbatul a fost găsit decedat (spânzurat) în această dimineață.

„Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul”, informează Poliția Județeană, prima ipoteză luată în calcul fiind sinuciderea. 

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat a fost găsit spânzurat în această dimineață în pădurea Trivale din municipiul Pitești. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Poliția Argeș. Potrivit sursei citate, bărbatul avea 45 de ani. Vom reveni cu amănunte.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3