EcoMoto 930×122

bărbat decedat

UPDATE: BĂRBAT GĂSIT MORT ÎN CASĂ

(UDATE ORA 14:15): „Din primele cercetări, nu au rezultat suspiciuni. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea necropsiei”, informează Poliția Argeș. 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

(UPDATE ORA 9:30): Bărbat găsit mort în casă. Persoana decedată avea 70 de ani. Polițiștii, dar și două echipaje cu ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului. 

Anchetatorii nu exclud la această oră nicio ipoteză, urmând să stabilească dacă bărbatul a murit din cauze naturale sau în alte circumstanțe. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cu puține minute în urmă, un bărbat a fost găsit decedat într-o casă de pe bulevardul Republicii din Pitești (peste drum de Poșta Veche), în centrul municipiului.

Potrivit Poliției Argeș, bărbatul decedat era în baia locuinței sale. În casă, pe podea, erau urme de sânge, conform sursei citate. Poliția a fost alertată de vecini, care ar fi găsit ușa casei deschisă.

La fața locului vor ajunge echipaje de poliție, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3