NOR CURIER 930X122

autoturism

UPDATE: BĂRBATUL OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ, REȚINUT DE POLIȚIE

UPDATE (ORA 16:15): Bărbatul oprit cu focuri de armă, reținut de Poliție. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Urmărire în trafic. Oprit cu focuri de armă. Polițiștii din Lunca Corbului au prins azi noapte un bărbat de 49 de ani, din comuna Hârsești, care conducea un autoturism neînmatriculat, fără să aibă permis auto și aflându-se sub influența alcoolului.

Individul a fost depistat pe raza localității sale de domiciliu. Nu a oprit la semnalul polițiștilor, pentru oprirea sa oamenii legii făcând uz de armă, fără a fi rănite persoane, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, având în vedere că rezultatul afișat de aparatul etilotest a fost mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La această oră, bărbatul este audiat de polițiști. E posibil ca Poliția să îl rețină pentru 24 de ore. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90