SMART KIDS 930X122

adrian ștefan

(UPDATE) CONSILIERUL JUDEȚEAN ADRIAN ȘTEFAN A MURIT

(UPDATE): Conducerea Consiliului Județean Argeș a transmis un mesaj de condoleanțe: “Am aflat cu mare tristețe de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru consilierul județean Adrian Ștefan. Bunul Dumnezeu să întărească familia greu încercată și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Mesaj de condoleanțe a transmis și CS Dacia Mioveni 2012, club al cărui președinte a fost Adrian Ștefan: “După o luptă grea, mai ales în ultimele luni, Adrian Ștefan a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

Va rămâne în amintirea noastră ca artizan al lungului șir de victorii ale sportivilor clubului, de care a fost alături, trup și suflet, încă de la înființarea clubului, în anul 2012.

Citiți și: Șef din conducerea Lukoil, găsit mort

Suntem alături de familia îndurerată și vom încerca să-i onorăm memoria prin creșterea sportivilor clubului către noi performanțe, care să facă cinste sportului argeșean. Dumnezeu să-l ierte!”

Consilierul județean Adrian Ștefan a murit astăzi, la vârsta de 61 de ani.

Decesul a survenit la Spitalul Colentina din București, acolo unde Adrian Ștefan era internat din cauza unor probleme grave de sănătate.

De trei luni, Adrian Ștefan lupta să trăiască. În tot acest timp, a trecut printr-o infecție pulmonară puternică și a fost în comă indusă mai mult de 14 zile.

Adrian Ștefan a fost consilier județean PSD și a condus, în calitate de președinte, clubul sportiv CS Dacia Mioveni 2012.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA