930×122 CAPRA 5

comuna arefu

UPDATE: CRIMĂ ÎN ARGEȘ

(UPDATE ORA 21:55): „Cercetările vor fi desfășurate în continuare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, transmite Poliția. Cel mai probabil, agresorul va fi reținut pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să fie propusă luarea unei măsuri preventive împotriva lui. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Crimă în Argeș. Polițiștii din Albeștii de Argeș au fost solicitați să intervină în această seară la un incident grav în comuna Arefu.

Potrivit Poliției Județene, un localnic în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat. Agresorul este un consătean, de 62 de ani, care a fost dus la Poliție pentru audieri, conform sursei citate.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

„Din primele verificări, a rezultat că evenimentul s-a produs ca urmare a unei stări conflictuale spontane, pe fondul consumului de alcool, victima fiind transportată în stare gravă la o unitate medicală. Polițiștii din Curtea de Argeș și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun”, anunță Poliția Argeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne informează că victima a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajele de ambulanță trimise la fața locului, înjunghiat în zona pieptului. În ciuda manevrelor de resuscitare, făcute atât la locul incidentului, cât și în ambulanța SMURD, bărbatul nu a putut fi salvat, la spital fiind declarat decesul.

„Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Arefu pentru a acorda îngrijiri medicale unei bărbat care nu prezenta funcții vitale și care avea două plăgi tăiate la nivelul membrului superior stâng și sub clavicular stânga, Victimei i s-au făcut manevre de resuscitare și a fost transportată la spital cu manevre de resuscitare în desfășurare, însă fără succes, declarându-se decesul”, precizează ISU.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90