930 x122 grota rece

deces

UPDATE: DECES LA FIRMĂ

UPDATE: Deces la firmă. Conform Poliției Argeș, bărbatul, originar din Pitești, era angajat al firmei de construcții metalice. Până ieri, piteșteanul s-a aflat în concediu medical. Astăzi le-ar fi spus colegilor că se simte rău, imediat fiind solicitat ajutor medical.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

O anchetă a fost declanșată și de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș. 

Un bărbat a murit în urmă cu puțin timp în incinta unei firme din Pitești, de pe strada Depozitelor, după ce i s-ar fi făcut subit rău. Posibil, ar fi vorba despre un punct de lucru al societății Roma2S Transylvania Inginerie SRL.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, care furnizează informația, bărbatul avea 57 de ani.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, care l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. De asemenea, polițiștii de la Biroul Investigații Criminale Pitești anchetează împrejurările în care a survenit decesul. Vom reveni cu amănunte. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90