930 x122 grota rece

explozie

(UPDATE) EXPLOZIE ÎN GOLEȘTI. FEMEIE CU ARSURI, LA SPITAL

(UPDATE ORA 11:45) Informația inițială se confirmă: o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe față și pe o mână. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. „Nu a mai fost flacără în sobă, s-au acumulat gaze, iar când femeia a vrut să aprindă s-a produs explozia”, explică ISU Argeș. 

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

O explozie la o sobă cu gaze s-a produs în urmă cu puține minute într-o locuință (casă) din Golești (sat component al orașului Ștefănești).

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care precizează că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citiți și: Bărbat grav rănit în urma unei explozii! Ce spune Poliția

Potrivit primelor informații comunicate la 112, o persoană ar fi rănită.

Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3