NOR CURIER 930X122

persoană dispărută

UPDATE – FEMEIA DATĂ DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ

UPDATE ORA 11:55 – „Cu puţin timp în urmă, polițiștii Secției Rurale Tigveni au găsit-o pe femeie. Aceasta a fost depistată pe raza comunei Ciofrângeni, iar din verificări s-a stabilit că este în afara oricărui pericol și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Totodată, având în vedere contextul actual, facem precizarea că femeia nu se afla sub măsura izolării la domiciliu sau sub altă restricție”, ne informează IPJ Argeș.

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 9:25

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Pe 25 aprilie 2020, Filofteia Scorbură, de 69 de ani, a plecat voluntar de pe raza comunei Tigveni (de la domiciliul fratelui său), fără a mai reveni.

„Semnalmente: înălțime 1,60-1,65 m, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr grizonat tuns scurt, față prelungă, dentiție lipsă parțial.

Vestimentație la momentul plecării: pantaloni de trening de culoare gri închis, pulover de culoare vernil închis, pe cap purta batic de culoare crem, iar în picioare papuci negri din cauciuc”, informează Poliția Argeș.

Femeia are probleme de dezvoltare mentală. A fost căutată cu efective extinse (văzută în zonă împădurită Tigveni – Momaia). Din verificări s-a stabilit că a fost văzută ultima dată aseară, în Ciofrângeni.

Persoanele care pot da informații care să ajute la găsirea femeii sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la numărul de telefon 0248.721.519 sau 0248.721.851. (Foto principal: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90