New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: FEMEIE ACCIDENTATĂ PE TRECEREA DE PIETONI ÎN ZONA BIG GĂVANA

(UPDATE ORA 7:10): Femeia a fost lovită pe trecerea de pietoni. A suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie la mâna dreaptă, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. A primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Are 43 de ani și este din Pitești, ne precizează Poliția Județeană. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Autorul accidentului este șoferul unui autoturism Dacia, un tânăr de 21 de ani din comuna Cocu. Șoferul circula pe sensul de mers dinspre Bascov. 

Conducatorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis pe numele șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Accident în Pitești, pieton lovit. Un pieton a fost lovit de o mașină în urmă cu puțin timp.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Big Găvana din municipiul Pitești.

Victima accidentului este o femeie. La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90