SMART KIDS 930X122

cod galben

UPDATE: FURTUNILE FAC PRĂPĂD ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 20): În Curtea de Argeș pompierii au intervenit după cum urmează:

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

– pe strada Cuza Vodă, pentru degajarea elementelor de construcții de pe mai multe clădiri și pentru înlăturarea unui copac căzut pe două autoturisme staționate;

– pe strada 1 Decembrie, pentru evacuarea apei din trei gospodării (locuințe, beci, anexă și un restaurant);

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

– pe strada Progresului, pentru evacuarea apei din două gospodării (locuință, garaj și magazie);

– pe strada Barajului, pentru evacuarea apei din rampa de descărcare marfă a unui supermarket. 

UPDATE (ORA 17:10): Până la ora 18:30 este în vigoare o avertizare cod galben de tip nowcasting pentru mai multe localități din Argeș.  Se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și averse care vor cumula izolat 20…25 l/mp. 

Localitățile afectate sunt Costești, Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Vedea, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Albota, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Oarja, Ștefan cel Mare, Săpata, Teiu și Râca. Avertizarea este valabilă și pentru zona de munte a județului.

UPDATE (ORA 14:40): Pentru evacuarea apei, pompierii intervin cu mai multe echipaje pe strada Progresului din Curtea de Argeș. Pompierii au fost solicitați să intervină și pe străzile Posada și 1 Decembrie 1918 și pe bulevardul Basarabilor. 

UPDATE (ORA 14:20): Ca urmare a furtunii, în Curtea de Argeș, pe strada Cuza Vodă (foto), un copac a căzut peste două mașini staționate. Intervin popmpierii cu o autospecială. În Valea Iașului o locuință a fost inundată. Intervine un echipaj de pompieri cu o motopompă.

Zeci de localități argeșene acum sub avertizare de vreme severă. Cu puțin timp în urmă, la ora 13:20, a intrat în vigoare o avertizare cod galben de tip nowcasting care vizează zeci de localități din județul Argeș.

Se vor semnala averse care vor cumula local 20…25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Localitățile vizate: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Ștefănești, Călinești, Bascov, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Lerești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Mărăcineni, Merișani, Poienarii de Muscel, Budeasa, Dârmănești, Micești, Tigveni, Godeni, Berevoești,

Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Cetățeni, Cocu, Valea Danului, Uda, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Bughea de Sus, Ciofrângeni, Băbana, Valea Iașului, Davidești, Cepari, Cuca, Cotmeana, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Morărești, Beleți-Negrești, Drăganu, Mioarele, Hârtiești, Dobrești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel, Ciomăgești, Boțești și Poienarii de Argeș, la care se adaugă zona de munte a județului.

Codul galben are valabilitate până la ora 15. (Sursă foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3