EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: IMPACT PE CONTRASENS

(UPDATE ORA 9:25): Circulația a fost reluată pe ambele sensuri de mers. 

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

(UPDATE ORA 8): Traficul a fost reluat parțial, pe un fir, alternativ, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene. Se estimează ca traficul să fie reluat în condiții normale în 15 minute.

Impact pe contrasens, circulație blocată. Traficul rutier este oprit la această oră pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea la kilometrul 132+400 de metri, în zona localității Drăganu din județul Argeș.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Circulația este blocată ca urmare a unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (două autoturisme și o autoutilitară de tip platformă, care transporta trei autoturisme).

Într-o curbă la dreapta, autoutilitara, condusă către Pitești de un tânăr de 20 de ani din Husasău (județul Bihor), a intrat pe contrasens, din cauza neatenției la volan a acestuia, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Autoutilitara a lovit pe contrasens mai întâi un autoturism condus de un argeșean de 30 de ani din comuna Cuca și apoi un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani din Voluntari (județul Ilfov). În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

A fost rănit pasagerul de pe scaunul din dreapta față din al doilea autoturism (un bărbat de 44 de ani din București). Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că bărbatul are un traumatism cranio-facial, escoriații la mâna stângă și dureri la ambele picioare. Va primi îngrijiri medicale și va fi transportat la spital.

La fața locului intervin două echipaje de ambulanță, un echipaj de pompieri și un altul de la Poliția Rutieră. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90