New Profesional Consult 930 x 122

exercițiu

UPDATE: INTERVENȚIE ÎN PARCAREA LIDL EXERCIȚIU

(UPDATE ORA 10:30): Primul care a intervenit la fața locului este un polițist de la Secția 3. „Agentul șef principal Florian Gabriel Pîrvu, în timp ce se deplasa către serviciu, în zona unui supermarket din Pitești a observat un autoturism de sub capota căruia ieșea fum.

Citiți și: Pompierii argeșeni luptă cu flăcările în Franța

Imediat, polițistul a sărit în ajutorul soferiței, care intrase în panică. A îndrumat-o să parcheze mașina în apropierea unui hidrant, după care a manifestat implicare, cerându-i femeii să apeleze la 112 și să îi țină telefonul pe perioada convorbirii, în același timp încercând să deschidă capota, care rămăsese blocată.

În continuare, poliţistul a acţionat cu un stingător pentru a opri ceea ce putea deveni un incendiu care să provoace pagube însemnate.

Citiți și: Pitești: Intervenție dramatică a pompierilor în Exercițiu!

În zonă a fost direcționat un echipaj de poliție, format din doi polițiști, care, împreună cu colegul lor care intervenise pentru eliminarea pericolului, au liniștit-o pe femeie, speriată de ceea ce se putea întâmpla.

(…) Agentul șef principal Florian Gabriel Pîrvu are 52 de ani și lucrează în IPJ Argeș de peste 30 de ani. Acesta îşi desfăşoară activitatea la compartimentul Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul secției. Îl felicităm pe colegul nostru pentru exemplul pe care l-a oferit”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene. 

(UPDATE ORA 9): Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că nu este vorba de un incendiu. „La locul evenimentului s-a găsit o cârpă la compartimentul motor al unui autoturism, care fumega. Au fost asigurate măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI)”, precizează ISU Argeș. 

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă a fost trimis în parcarea supermarketului LIDL din cartierul piteștean Exercițiu.

Pompierii au fost chemați să stingă un incendiu care ar fi izbucnit la un autoturism, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3