930 x122 grota rece

accident

(UPDATE) LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI DE O TÂNĂRĂ ȘOFERIȚĂ

(UPDATE ORA 12:20): Bărbatul accidentat traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. A fost lovit de un un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 21 de ani din comuna Rucăr, care circula din direcția Pitești către Brașov, conform sursei citate. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pietonul, în vârstă de 49 de ani, din Câmpulung, a fost rănit ușor, suferind o contuzie la un genunchi. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital, conform ISU.

Accident cu victimă. Pieton lovit de o mașină. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe strada Negru Vodă din centrul municipiului Câmpulung Muscel, în zona Primăriei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Accidentul s-a soldat cu o victimă, un pieton (bărbat) care a fost lovit de o mașină. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, pietonul este conștient.

La locul accidentului intervine un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90