NOR CURIER 930X122

Pitesti

UPDATE: MÂNĂ CRIMINALĂ ÎN PITEȘTI

UPDATE: Potrivit unor surse, focul a fost pus de un bărbat, în urma unei certe cu prietena lui. Cazul a fost preluat de Parchet.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Pitești: mână criminală? În această seară, pompierii au fost sesizați să intervină la un incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc (cu 4 etaje) de pe strada Livezilor, din cartierul piteștean Ceair.

Din fericire, în apartament nu era nimeni. Nu se cunoaște cauza, însă există suspiciunui conform cărora focul ar fi fost pus intenționat. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul. La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj cu autoscară mecanică și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, au ars aparatură electronică, mobilierul din sufragerie și textile. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90