Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, FEMEIE RĂNITĂ

(UPDATE ORA 22): Mașină răsturnată, femeie rănită. La volanul autoturismului era un bărbat de 35 de ani din comuna Berevoești, care circula dinspre Câmpulung către Pitești, ne informează Poliția Argeș. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina lovind un cap de pod.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un al doilea cap de pod, după care s-a răsturnat pe plafon. Resturi auto sunt împrăștiate pe o distanță mai mare de 50 de metri.

Potrivit sursei citate, în accident a fost rănită o femeie de 28 de ani din municipiul Câmpulung, care se afla pe scaunul din dreapta față. Avea politraumatisme, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). A primit îngrijiri medicale și a fost transportată ulterior la spital de un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Motivul pentru care șoferul a pierdut controlul asupra volanului ar fi fost viteza excesivă într-o curbă la dreapta. Conducătorul auto nu era băut. Polițiștii rutieri veniți la fața locului vor face pe numele șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Accident grav, mașină răsturnată. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza satului Lăzărești al comunei argeșene Schitu Golești.

Șoferul unui autoturism (conform primelor informații, ar fi vorba de un Range Rover Evoque) a pierdut controlul asupra volanului, mașina răsturnându-se pe plafon. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA